actie

Kinderrekening JongWijs
Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan.

Hoe leer ik mijn kind veilig pinnen? En wat de waarde van geld is? JongWijs is een speciaal pakket waarmee u uw kind kunt leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. Ook u als ouder helpen we met praktische tips die passen bij de leeftijd van uw kind.

Kinderrekening JongWijs groeit mee met uw kind

Het begint met een spaarrekening. Als uw zoon of dochter acht is, komt er een betaalrekening bij. U bepaalt of daar ook een betaalpas en online bankieren bij past. Ook sturen we u en uw kind leerzame tips over geld. Zo willen we u helpen bij de financiële opvoeding van uw kind. En uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank? Hij of zij helpt u graag met persoonlijk advies.

JongWijs in het kort

  • Het aanhouden van de betaalrekening en betaalpas is gratis*.
  • Betaalrekening vanaf 8 jaarBetaalpas met weeklimiet (Jeugdpas)
  • Online bankieren: Mijn RegioBank en Mobiel bankieren
  • Rente van 0,20%** op de spaarrekening.
  • Welkomstcadeau voor uw kind
  • Uw kind krijgt ieder jaar leuke en leerzame tips per post. Onze tips groeien mee met de leeftijd.
  • Ook u geven we praktische tips om uw kind te begeleiden.

* Soms betaalt u extra kosten voor het gebruik van de betaalrekening. Bijvoorbeeld als u buiten de EU of in vreemde valuta geld opneemt. Of buiten de EU betaalt met uw betaalpas. Een overzicht van alle kosten vindt u in de Tarievenwijzer Betalen.

** Variabele rente op jaarbasis. Rentewijzigingen voorbehouden.

Naar de middelbare school?
Wij helpen met een handige checklist

Voor het betalen in de schoolkantine heeft uw kind een betaalpas nodig. Maar er is meer wat u voor uw kind kunt regelen. Daarom hebben wij een handige checklist voor u gemaakt. Zodat jullie samen goed voorbereid zijn en fijn aan deze nieuwe fase beginnen.

18 jaar: alles op een rij

Als uw kind 18 jaar wordt, moet uw kind meerdere zaken regelen. Om u en uw kind te helpen hebben we alles op een rij gezet.

Tips en adviezen, bekijk de video

Van de geboorte van uw kind tot het moment dat hij of zij volwassen wordt. Er komt veel bij kijken om uw kind met geld om te leren gaan. Onze tips en adviezen helpen u op weg.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen.

Vraag nu een JongWijs rekening aan voor uw kind

Vul onderstaand contactformulier in dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.